Ga naar Proces4Property Bouwbegeleiding →

Badkamer

Proces4Property Design…

Uw toekomstige badkamer moet er romantisch, strak of licht en fris uitzien? Alles kan…want de mogelijkheden voor een badkamer zijn eindeloos. Wij kunnen voor u een badkamer aanbieden die voldoet aan de wensen en eisen. Idem als voldoende bewegingsruimte, bergingsruimte , goede verlichting en afstemming op eventuele toekomstige plannen, zijn allemaal belangrijke aspecten die een rol spelen bij het ontwerpen en realiseren van uw ideale badkamer.

Een badkamer moet niet alleen aansluiten op de huidige, en toekomstige, gezinssituatie maar vooral ook bij het beschikbare budget. Om dit zeer scherp te bewaken, zijn er vele mogelijkheden voor wat betreft materialen, kleuren, vormgeving en accessoires. Maar een nieuwe badkamer betekent in de meeste gevallen ook het slopen van de oude badkamer. Dit kunt u zelf doen of laten doen. Proces4Property BV neemt deze zorg graag uit handen, zodat u van te voren precies weet wat alles gaat kosten. Dus u komt niet voor vervelende verrassingen te staan vanaf het moment van slopen tot tegelen en van het monteren van alle onderdelen tot verlichting.

Wilt u meer informatie over de kosten van een ‘droom’ badkamer? Neem dan contact met ons op, zodat wij met u een afspraak kunnen maken om alles in het werk te meten en alle afspraken op papier vast te leggen. Zo heeft u snel een idee van wat een dergelijke badkamer uw ongeveer zal gaan kosten.

Heeft u andere vragen, neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst met het verwezenlijken van een badkamer, zodat u na een drukke dag of sporten kunt genieten van uw welverdiende ontspanning.

Ontwerp en ontwikkeling door Pixelheads