Ga naar Proces4Property Bouwbegeleiding →

Maat Wonen A – Woningontwerp

A1. Ontwerpvoorstel op plattegrondniveau

€ 165,- incl. BTW(per ruimte)

U levert van uw woning de huidige plattegronden, voorzien van maatvoering, wensen en eventueel aanvullende informatie. Op basis van de aangeleverde informatie zullen er 3 schetsontwerpen worden vervaardigd op plattegrondniveau (2D), welke u in digitaal in PDF krijgt aangeleverd.  Na overeenstemming ontvangt u het definitieve ontwerp tot in detail uitgewerkt.

A2. Ontwerpvoorstel gevisualiseerd

€ 300,- incl. BTW (per ruimte)

Naar uitvoering van pakket A1, kunt u ervoor kiezen om de plattegrond volledig 3D uitgewerkt aangeleverd te krijgen. Hiermee wordt het definitieve ontwerp fotorealistisch uitgewerkt, zodat u een beeld krijgt hoe de ruimte er uiteindelijk uit kan komen te zien.

Op deze manier krijgt u een duidelijk beeld van de overeengekomen ontwerpvoorstel, mogelijkheden, uw visie en uw wensen. Het ontwerp zal u digitaal ontvangen, idem als het ontwerpvoorstel.

A3. 3D voorstel + woningbezoek

€ 350,- incl. BTW (per ruimte)

U heeft duidelijk voor ogen wat u met de woning of een betreffende ruimte wilt?, dan kunnen wij hiervan een 3D beeld aanleveren. Het enige wat u hoeft te doen is de plattegronden met maatvoering, wensen en budget doorsturen. Hierdoor wordt voor u duidelijk of u wensen pasbaar zijn binnen uw woning en aansluit bij uw verwachtingen. Het ontwerp zal u digitaal ontvangen.

A4. A2+ / A3+ upgrade panorama view

€ 40,- incl. BTW (per ruimte)

Wanneer u een 360°beeld wenst te ontvangen, op basis van uw 3D tekening, dan bekijkt u de ruimte vanuit het middelpunt. Hierdoor wordt  u niet beperkt tot een perspectief van de ruimte, maar wordt de volledige ruimte zichtbaar.

A5. Uitvoering ontwerp

Offerte op aanvraag

Wij verzorgen niet alleen het advies, maar kunnen ook de gewenste verbouwing realiseren! Hierdoor hebt u gedurende de verbouwing een persoonlijke contactpersoon voor al uw vragen en de begeleiding. Met het voordeel dat wij van te voren bekend zijn met de mogelijkheden en volledig op de hoogte zijn van uw woonwensen, zodat een maatwerkwoning kan worden gerealiseerd.

Voor het uitvoeren van de werkzaamheden, werken wij met vaste contractpartijen. Om alles in goede banen te leiden en te voldoen aan de juiste verwachtingen, is er een procedure opgesteld voor het verbouwen van een woning. De betrokken onderaannemers werken volgens deze procedure zodat iedereen werkt aan hetzelfde gewenste resultaat.

Ontwerp en ontwikkeling door Pixelheads