Ga naar Proces4Property Bouwbegeleiding →

Vloerafwerking

Proces4Property Design…

Een passende vloer is doorslaggevend voor het creëren van een ruimtelijke en sfeervolle leefomgeving. De vloer is het hoofdbestanddeel van het interieur en is de basis van elke ruimte.

Wilt u meer dan alleen een vloer uitkiezen? Voordat wij een offerte uitbrengen en de vloer gaan leggen, nemen wij uitgebreid de wensen met u door. Door de vele mogelijkheden, willen wij u graag laten adviseren waar u op moet letten bij het kiezen van een vloer die voor u op maat is. De eigenschappen en uiteindelijk de uitstraling van de vloer wordt o.a. bepaald door de materiaalsoort, de sortering, de manier van leggen en uiteindelijk de afwerking.

Wilt u meer informatie over de kosten van een nieuw aan te brengen vloer of het opknappen van de bestaande vloer? Neem dan contact met ons op, zodat wij met u een afspraak kunnen maken om alles in het werk te meten en alle afspraken op papier vast te leggen. Zo heeft u snel een idee van wat een dergelijke vloer uw ongeveer zal gaan kosten.

Heeft u andere vragen, neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst voor een vloer die perfect aansluit op uw wensen én de woning.

Ontwerp en ontwikkeling door Pixelheads