Ga naar Proces4Property Bouwbegeleiding →

Tuinaanleg

Proces4Property Design…

Een tuin om in te leven en van te genieten tijdens de verschillende seizoenen in het jaar? Een tuin voor de kinderen? Een onderhoudsvriendelijke tuin? Een eigentijdse tuin? Tuinen zijn op velerlei manieren te ontwerpen, naar ieder zijn wensen en budget.

Een tuin zien wij als een verlengstuk van uw woning. Een extra onderdeel van uw leefomgeving. Voordat wij een offerte uitbrengen en uw droomtuin werkelijkheid maken, nemen wij uitgebreid de wensen met u door. Welke materialen gaan we gebruiken? Welke kleuren wilt u verwerkt zien? Welke begroeiingen zijn wenselijk? Met hét antwoord op dergelijke vragen, willen wij een plek creëren waar wij graag willen dat u het naar uw zin hebt.

Wilt u meer informatie over de kosten voor een nieuwe tuinaanleg? Neem dan contact met ons op, zodat wij met u een afspraak kunnen maken om alles in het werk te meten en alle afspraken op papier vast te leggen. Zo heeft u snel een idee van wat een tuinsfeer uw ongeveer zal gaan kosten.

Wij zijn u graag van dienst met het verwezenlijken van een nieuwe tuin, zodat uw tuin optimaal bruikbaar wordt om van te genieten.

Ontwerp en ontwikkeling door Pixelheads