Ga naar Proces4Property Bouwbegeleiding →

Maat Wonen D – Verkoopplan

D1. Verkoopklaar maken

€ 150 incl. BTW (per ruimte) excl. uitvoering re-styling

U heeft uw woning enige tijd in verkoop staan, maar het wil niet lukken om de woning te verkopen. Meerdere factoren kunnen hiervan de oorzaak zijn. Aan ons de uitdaging om, samen met u, een verkoopplan te vervaardigen en dit vervolgens aan u en uw makelaar te presenteren.

In overleg met uw makelaar zullen wij dan een keuze voorleggen voor een re-styling, om de verkoop een stimulans te geven. Uiteraard wel rekening houdende met uw budget.

D2. Upgrade ontwerpvoorstel op plattegrondniveau

€ 165,- incl. BTW (per ruimte)

Op basis van het verkoopplan en eventuele bouwkundige aanpassingen, kunnen wij nieuwe plattegronden aanleveren. Deze kan de makelaar vervolgens gaan gebruiken voor de eigen website en Funda, zodat uw woning opnieuw wordt gepresenteerd.

Wij zullen een schetsontwerp opstellen op plattegrondniveau (2D), welke u en de makelaar digitaal in PDF krijgen aangeleverd.

D3.Upgrade 3D voorstel

€ 300,- incl. BTW (per ruimte)

Na overeenstemming over het verkoopplan en het opstellen van plattegronden, kunt u er ook voor kiezen 3D beelden te laten maken. Deze kan de makelaar vervolgens gaan gebruiken voor de eigen website en Funda, zodat uw woning opnieuw wordt gepresenteerd.

D4. Upgrade panorama view

€ 40,- incl. BTW (per ruimte)

Wanneer u een 360°beeld wenst te ontvangen, op basis van uw 3D tekening, dan wordt de ruimte bekeken vanuit het middelpunt. Hierdoor wordt een optant koper niet beperkt tot een perspectief van de ruimte, maar wordt de volledige ruimte zichtbaar.

D5. Uitvoering verkoopplan

Offerte op aanvraag

Wij kunnen ook de complete re-styling verzorgen! Doordat wij alle disciplines in huis hebben, kan er snel resultaat worden behaald. Met het voordeel dat wij volledig op de hoogte zijn van het verkoopplan en de woning verkoop gereed kunnen maken!

 

Ontwerp en ontwikkeling door Pixelheads