Ga naar Proces4Property Bouwbegeleiding →

CPO

Van initiatief tot ontwikkelen zonder ontwikkelaar

Je bent opzoek naar een woning, maar je hebt de geschikte woning nog niet kunnen vinden! De vraag is: naar wat voor type woning ben je opzoek? En hoe moet deze woning eruit zien? Op dit soort vragen willen we graag met jouw in een individuele- of groepssessie meedenken. Door mee te denken over de gewenste woning, die aansluit op de gevraagde kwaliteitseisen, weten we zeker dat we de woning kunnen maken waar ook echt behoefte aan is.

Denk mee om je droom te ontwikkelen…doe mee om je droom te realiseren…durf mee te dromen!

Om als woonconsument meer waar voor je geld te krijgen, is Particulier Opdrachtgeverschap (PO) en Collectief Particulier Opdrachtgeverschap (CPO) een goede invulling voor de keuzevrijheid van de consument.

U bent grondeigenaar en heeft behoefte aan Particulier Opdrachtgeverschap, dan is het samenwerken met één partij misschien iets voor u?! Waar voorheen de bouwprofessionals het zeggenschap hadden over de werkwijze, zijn wij in deze slechts aanbieder van mogelijkheden. Onderscheidende kenmerken zijn, ten opzichte van een traditionele ontwikkeling, dat u als particulier:
– Initiatiefnemer bent;
– De kavel bezit;
– Opdrachtgever bent;
– Volledige zeggenschap over het proces en resultaat heeft;
– Eigen bouwpartners kiest;
– Financiert;
– Het risico draagt.

Vrijblijvend

Deelname aan de ontwikkeling is in eerste instantie bedoeld voor de mensen die interesse hebben om gezamenlijk een project te ontwikkelen. Daarnaast richten wij ons vooral op mogelijke kopers, om gedurende de ontwerpworkshops steeds meer tot de individuele woning te komen. CPO bezit de belangrijkste motieven om het gewenste product te krijgen, waar de kwaliteit van het aanbod niet aansluit op de vraag!

Bouwcoördinator

Ook in de bouwfase zijn coördinatie en communicatie belangrijke aandachtspunten. Niet alleen tot aan de ontwikkelfase zijn wij verantwoordelijk, maar ook tijdens de realisatie nemen wij de verantwoording voor de juiste opties in de woning. Door het gehele traject in beheer te hebben, zullen er weinig tot geen veranderingen optreden in het ontwerp. Met één aanspreekpunt of bouwcoördinator, zorgen wij voor een snelle communicatie waardoor het eventuele bespreekpunt goed wordt afgewikkeld!

Tot slot

Collectieve projecten kunnen wij vanaf initiatief tot en met oplevering begeleiden, maar wanneer gewenst kunnen wij ook een specifiek onderdeel van het ontwikkelingsproces begeleiden. Voor de meest efficiënte en effectieve afstemming, kijken we altijd samen met de opdrachtgever naar de rolverdeling voor de zaken die moeten worden uitgevoerd.  Doet u zaken met ons dan bent u verzekerd van deskundigheid, integriteit en creativiteit gedurende het gehele proces.

Ontwerp en ontwikkeling door Pixelheads