Ga naar Proces4Property Bouwbegeleiding →

Dakkapel

Proces4Property Design…

U wilt extra ruimte voor een studeerkamer, een kinderkamer, een hobbyruimte of een ouderslaapkamer? Met het plaatsen van een dakkapel komt u een dichterbij de mogelijkheid dit te realiseren. Hierdoor creëert u niet alleen veel extra ruimte op zolder maar ook veel daglichttoetreding.

Voordat wij een offerte uitbrengen en de dakkapel gaan plaatsen, nemen wij uitgebreid de wensen met u door. Moet het een dakkapel zijn met een platdak, pannendak of nokverhoging? Welke materialen gaan we gebruiken? Welke kleuren wilt u verwerkt zien? Hoeveel vaste of draaiende raamdelen wilt u toepassen? Dit zijn keuze die wij u voorleggen, om zoveel als mogelijk maatwerk te leveren. Uiteraard  nemen wij ook zorg dat de binnenkant van de dakkapel volledig aansluit op uw bestaande of toekomstige interieur.

Wilt u meer informatie over de kosten van een dakkapel? Neem dan contact met ons op, zodat wij met u een afspraak kunnen maken om alles in het werk te meten en alle afspraken op papier vast te leggen. Zo heeft u snel een idee van wat een dergelijke dakkapel uw ongeveer zal gaan kosten.

Heeft u andere vragen, neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst met het verwezenlijken van een extra ruimte in de woning met meer ruimtewinst.

Ontwerp en ontwikkeling door Pixelheads