Ga naar Proces4Property Bouwbegeleiding →

Over ons

Proces4Property Design…

Je woning verbouwen

Bent u op zoek naar een Bouwkundig Buro die voor u een verbouwing kan begeleiden en realiseren? Wilt u uw producten uitbesteden aan een betrouwbare partij? Zoekt u iemand met verstand van bouwkundige zaken? Of zoekt u iemand met ervaring in woningbouwprojecten, utiliteitsprojecten en overheidsprojecten? Welkom op de site van Proces4Property, Bouwkundig Buro voor bouw- en verbouwbegeleiding, voor het verhogen van het wooncomfort van uw huidige of toekomstige woning.

Wij bieden een dienstverlening op maat in de vorm van verbouwingen. Of het nu gaat om een woning, winkelpand of bedrijfspand met achterstallige onderhoud, u meer luxe en comfort wilt of er geen kennis is van de mogelijkheden, kunnen wij een compleet advies uitbrengen gebaseerd op de wensen en behoeften. Wij verzorgen niet alleen het advies, maar realiseren ook de gewenste verbouwing! Voor het uitvoeren van de werkzaamheden, werken wij met vaste contractpartijen. Met deze bundeling van ervaring en kennis, doen wij méér dan alleen het verbouwingsproces. Proces4Property biedt een ‘totaaltraject’ aan, waarbij de eigenaar, koper of verkoper volledig ontzorgd worden.

Met Proces4Property Design kenmerken wij ons door de diversiteit in werkzaamheden die wij voor zowel particulieren, corporaties, vastgoedbeheerders, vastgoedbeleggers en makelaars kunnen betekenen. Door ruime ervaring op het gebied van grootschalige woningbouwprojecten, utiliteitsbouw en overheidsprojecten, kunnen wij u van dienst zijn in de regio Zuid-Holland en daarbuiten. Onze producten lopen uiteen van het begeleiden en realiseren van een aan- en verbouw voor bestaande woningen tot en met het upgraden van het gehele interieur en exterieur.

Met onze ervaring binnen de bouwsector, is innovatie door de snel veranderende samenleving van groot belang en wij willen dan ook graag met u in contact treden op het gebied van een verhoogd wooncomfort!

Ontwerp en ontwikkeling door Pixelheads