Ga naar Proces4Property Bouwbegeleiding →

Maat Wonen C – Begeleiding nieuwbouw

C1. Begeleiding nieuwbouw

€ 250,- incl. (per woning)

U heeft een schitterende nieuwbouw gekocht en dan? Er komt veel kijken bij het proces van een nieuwbouwwoning. U moet snel beslissen over het sanitair, keuken, elektrapunten, meer- en minderwerk en gesprekken met leveranciers. Om deze zorg uit handen te nemen en u volledig te laten geniet van a) het aankoop/nieuwbouwproces en b) het opleveringsmoment, is een kopersbegeleider geen overbodige luxe.

Samen met u bekijken we de plattegronden en uw woonwensen. Vervolgens maken we een vertaalslag richting een plattegrondontwerp, waarop al het meerwerk zal worden aangegeven en richting de aannemer wordt gecommuniceerd. Vanaf dat moment kunt u dit gaan bewaken en zorgen voor een heldere, duidelijke en gestructureerde communicatie.

C2. Upgrade coördinatie begeleiding nieuwbouw

€ 1.000 incl. BTW (per woning)

Wanneer u niet het gestelde budget wilt bewaken en de volledige communicatie en aansturing wilt uitbesteden, dan kunnen wij ook deze zaken voor u waarnemen. Hierdoor kunt u zich volledig focussen op het inrichtingen van uw woning.

C3. Upgrade Ontwerpvoorstel gevisualiseerd

€ 300,- incl. BTW (per ruimte)

Naar uitvoering van pakket C1, kunt u ervoor kiezen om de plattegrond volledig 3D uitgewerkt aangeleverd te krijgen. Hiermee wordt het definitieve ontwerp fotorealistisch uitgewerkt, zodat u een beeld krijgt hoe de ruimte er uiteindelijk uit kan komen te zien.

Op deze manier krijgt u een duidelijk beeld van de overeengekomen ontwerpvoorstel, mogelijkheden, uw visie en uw wensen. Het ontwerp zal u digitaal ontvangen.

C4. Uitvoering woonpakket

Offerte op aanvraag

Wij verzorgen niet alleen het advies, maar kunnen ook een volledig woonpakket aanbieden! Doordat wij alle disciplines in huis hebben heeft u gedurende de verbouwing een persoonlijke contactpersoon voor al uw vragen en de begeleiding. Met het voordeel dat wij van te voren bekend zijn met de mogelijkheden en volledig op de hoogte zijn van uw woonwensen, zodat een maatwerkwoning kan worden gerealiseerd.

Voor het uitvoeren van de werkzaamheden, werken wij met vaste contractpartijen. Om alles in goede banen te leiden en te voldoen aan de juiste verwachtingen, is er een procedure opgesteld voor het verbouwen van een woning. De betrokken onderaannemers werken volgens deze procedure zodat iedereen werkt aan hetzelfde gewenste resultaat.

Ontwerp en ontwikkeling door Pixelheads