Ga naar Proces4Property Bouwbegeleiding →

Visie

Creatief, Innovatief, Betrokken!

De woningmarkt is constant in beweging en de afstemming tussen vraag en aanbod vindt continue plaats. Hierdoor is het van groots belang om dienstbaar te kunnen zijn in de aanbodzijde van de markt en de vraagzijde van de woningmarkt. De aanbodzijde wordt gevormd door de woningvoorraad, waarvan de dynamiek wordt bepaald door het aantal nieuwbouw, samenvoegingen, splitsingen, en de vraagzijde van de woningmarkt wordt bepaald door het aantal mutaties in koopwoningen- en huurwoningenmarkt.

Door de diversiteit van invloeden die de verschillende doelgroepen met zich meebrengen, volgen wij de actuele ontwikkelingen op de voet. Door onze brede inzetbaarheid, kunnen wij van dienst zijn voor particulieren met een bestaande woning, woningbouwcorporaties, makelaars, vastgoedbeleggers, vastgoedbeheerders en projectontwikkelaars. Onze visie op het ondernemen in de bouw, is gebaseerd op de volgende principes:

  • Het voor klanten realiseren van de gewenste (ver)bouwoplossing, binnen de gestelde budgetten en deadlines;
  • Het uitvoeren van zowel kleinschalige als grote, complexe projecten;
  • Klanten kunnen rekenen op een deskundige uitvoering van projecten, door een goede samenwerking tussen alle partijen in het (ver)bouwproces;
  • Het aanbieden van een ‘totaaltraject’ aan klanten.

In combinatie met onze werkwijze die zijn gebaseerd zijn op creativiteit, innovativiteit en betrokkenheid, zijn wij een vertrouwde en prettige partner in samenwerking.

Ontwerp en ontwikkeling door Pixelheads