Ga naar Proces4Property Bouwbegeleiding →

Maat Wonen B – Make-over

B1. Make-over (incl. woningbezoek)

€ 250,- incl. BTW (per ruimte)

U woont helemaal naar uw zin, maar zou graag de woning een make-over willen geven. Dit vergt uiteraard tijd en aandacht, maar ook bouwkundige kennis en inzicht. Om u daarin volledig tegemoet te komen, hebben wij een woonpakket opgesteld om een volledig beeld te geven in de bouwkundige- en ontwerpmogelijkheden. Of het nu gaat om het samenvoegen van twee ruimten, een dakkapel, een uitbouw, een compleet nieuwe indeling, etc….dit zien wij als uitdaging!

Naar aanleiding van een woningbezoek, waarbij de wensen en budget worden besproken, zullen wij in kaart brengen welke (bouwkundige) mogelijkheden binnen uw budget uitgevoerd kunnen worden. Vervolgens zullen wij 3 schetsontwerpen aanleveren op plattegrondniveau (2D) en deze digitaal in PDF aanleveren. Na overeenstemming ontvangt u het definitieve ontwerp tot in detail uitgewerkt.

B2. 3D voorstel

€ 300,- incl. BTW (per ruimte)

U heeft duidelijk voor ogen wat u met de woning of een betreffende ruimte wilt?, dan kunnen wij hiervan een 3D beeld aanleveren. Hierdoor wordt voor u duidelijk of u wensen pasbaar zijn binnen uw woning en aansluit bij uw verwachtingen. Het ontwerp zal u digitaal ontvangen.

B3. Upgrade panorama view

€ 40,- incl. BTW (per ruimte)

Wanneer u een 360°beeld wenst te ontvangen, op basis van uw 3D tekening, dan bekijkt u de ruimte vanuit het middelpunt. Hierdoor wordt u niet beperkt tot een perspectief van de ruimte, maar wordt de volledige ruimte zichtbaar.

B4. Uitvoering make-over

Offerte op aanvraag

Wij verzorgen niet alleen het advies, maar kunnen ook de gewenste verbouwing realiseren! Hierdoor hebt u gedurende de verbouwing een persoonlijke contactpersoon voor al uw vragen en de begeleiding. Met het voordeel dat wij van te voren bekend zijn met de mogelijkheden en volledig op de hoogte zijn van uw woonwensen, zodat een maatwerkwoning kan worden gerealiseerd.

Voor het uitvoeren van de werkzaamheden, werken wij met vaste contractpartijen. Om alles in goede banen te leiden en te voldoen aan de juiste verwachtingen, is er een procedure opgesteld voor het verbouwen van een woning. De betrokken onderaannemers werken volgens deze procedure zodat iedereen werkt aan hetzelfde gewenste resultaat.

 

Ontwerp en ontwikkeling door Pixelheads