Ga naar Proces4Property Bouwbegeleiding →

Uitbouw

Proces4Property Design…

U wilt groter wonen met meer woonoppervlakte en denkt aan een verhuizing of een verbouwing? Overweeg dan eens een aanbouw met meer leefruimte, meer vierkante meters woonoppervlakte en een directe waardevermeerdering van uw woning.

Een aanbouw is een uitbreiding van de (huidige) woning. Om een aanbouw te realiseren is het vaak nodig om de gevel door te breken. Hierdoor kiest u niet alleen voor meer ruimte en woongenot, maar ook voor een verfraaiing van uw woning. Om dit te bewerkstelligen, zijn diverse opties mogelijk wat betreft vormgeving en materiaalkeuze, waardoor de aanbouw volledig aansluit op uw persoonlijke voorkeur en de stijl en karakter van uw woning.

Voordat wij een offerte uitbrengen en gaan verbouwen, nemen wij uitgebreid de wensen met u door. Welke materialen gaan we gebruiken? Welke kleuren wilt u verwerkt zien? Welke type kozijnen moeten worden toegepast? We zorgen ervoor dat o.a. de kleur van de bakstenen zo dicht mogelijk liggen bij de kleuren van de reeds eerder toegepaste bakstenen. Ook nemen wij zorgen dat de binnenkant van de aanbouw volledig aansluit op uw bestaande interieur.

Wilt u meer informatie over de kosten van een aanbouw? Neem dan contact met ons op, zodat wij met u een afspraak kunnen maken om alles in het werk te meten en alle afspraken op papier vast te leggen. Zo heeft u snel een idee van wat een dergelijke aanbouw uw ongeveer zal gaan kosten.

Heeft u andere vragen, neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst met het verwezenlijken van een woning met meer leefruimte.

Ontwerp en ontwikkeling door Pixelheads